Zpět na seznam příspěvků Podprsenka balkonetka - jak vypadá a kdy ji zvolit?
Rada

28 lipca, 2023

Missisleepy

Podprsenka balkonetka - jak vypadá a kdy ji zvolit?

Podprsenka balkonetka je nadčasovým vyjádřením elegance a ženského půvabu. Vhodně zvolená dokáže krásně zvýraznit každé poprsí a dodá prsům dokonale zaoblený tvar. Jak vypadá? Pro koho je balkonetka nejlepší volbou? Všechny nejdůležitější informace najdete v tomto článku.

Co je to podprsenka typu balkonetka?

Podprsenka balkonetka je typ podprsenky, která zakrývá ¾ košíčku. Má výraznou konstrukci, díky níž jsou prsa odhalena, jemně nadzvednuta a ""vystrčena"" dopředu. Podprsenku lze nosit i bez ramínek, protože u tohoto typu spočívá celá váha prsou na obvodu a samotná ramínka jsou od sebe poměrně široce vzdálena. O správné umístění prsou se starají speciálně konstruované kostice.

Jak vypadá podprsenka typu balkonetka?

Podprsenka typu balkonetka je středně stavěná a vždy má vyztužené nebo polovyztužené košíčky. Vzhledem k typu střihu se krajkové balkonetky spíše nevyrábějí - takové modely by neplnily svůj účel, protože by neposkytovaly dostatečnou oporu. To však neznamená, že by se návrháři takovým řešením neinspirovali. Na trhu najdete balkonetky, které jsou ušité z krajky. Klasické balkonetky se však v této podobě nevyrábějí. Balkonetky mají vysoký můstek, který zvyšuje efekt opory a ""tlačí"" prsa dopředu. Linie můstku a košíčků je téměř rovná, protože podprsenka zakrývá pouze ¾ prsou. ¼ zůstává apetitně odkrytá a odhalená. Tento efekt lze přirovnat k nabírání a zvedání prsou, které poskytují klasické korzety. Je však třeba poznamenat, že ne každá balkonetka poskytne takový ohromující efekt. To závisí mimo jiné na kvalitě kostic a poddajnosti materiálu. Nepleťte si balkonetku s bardotkou! Druhý typ má nízký můstek.

Balkonetka - pro koho?

Balkonetka vypadá dobře na většině poprsí, ale podprsenkáři ji doporučují zejména dámám s většími košíčky. Pro menší prsa (A-D) se lépe hodí bardotka. Balkonetová podprsenka navíc jasně odděluje prsa vysokým můstkem. Z tohoto důvodu je nejpohodlnější pro ženy, jejichž prsa jsou velká, ale zároveň posazená daleko od sebe. Doporučuje se také dámám, jejichž prsa potřebují hodně tvarovat. Za zmínku stojí také to, že na tvaru prsou také záleží. Například ta kónická se mohou v balconetce zploštit. Podprsenky balkonetky - kde je hledat? Balkonetky jsou poměrně oblíbeným typem podprsenek, takže je snadno najdete ve většině obchodů se spodním prádlem. Nezapomeňte však, že čím kvalitnější podprsenka je, tím lépe odhalí vaše prsa. Z tohoto důvodu vám doporučujeme, abyste se podívali na balkonetky, které jsou k dispozici u MissiSleepy. Jedná se o stylové, vysoce kvalitní návrhy od dobrých a většinou polských výrobců."

Předchozí příspěvek

Velikost boxerek - jak změřit a zvolit velikost pánského spodního prádla?

Další příspěvek

Větrání lůžkovin - kdy a jak větrat lůžkoviny?

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 999 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem