Dámské kalhotky

Filtrovat podle:

Seřadit

Seřadit

Kategorie

Kategorie
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Značka

Značka
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Velikost

Velikost
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

621 produkty

z

18

Dámské kalhotky

Dámské kalhotky - jak poznáte dobrý a pohodlný model?

Kalhotky jsou pravděpodobně nejdůležitější součástí ženského spodního prádla. Závisí na nich pohodlí a dokonce i zdraví. Proto se vyplatí vědět, které modely jsou dobré a pohodlné. Vyhnete se tak nepříjemnému pocitu a zklamání z nekvalitního spodního prádla. Které dámské kalhotky stojí za zvážení? Pro začátek stojí za to zvážit střih. Na trhu jsou velmi různé typy kalhotek, mezi nimiž lze zmínit například hipsterky, brazilky, tanga nebo mini kalhotky. A samozřejmě, jeden z těchto střihů může být pro vás ideální, ale ve většině případů nejlépe fungují klasické kalhotky. Jedná se o zabudované kalhotky, které zakrývají rozkrok i hýždě. Díky tomu perfektně sedí a také poskytují dodatečnou ochranu proti chladu nebo dokonce bakteriím. Mohou být v různých provedeních (nízké, klasické, vysoké), stejně jako jejich konečná úprava. Tímto způsobem se zdánlivě klasické modely od sebe velmi liší a nemusí být spojovány s nudou. Další věcí, která stojí za zmínku, je materiál. Pohodlné dámské kalhotky jsou ty, které jsou ušité z materiálu, který je pružný, vzdušný a příjemný k pokožce. V tomto případě vždy kralují modely z přírodních materiálů, jako je bavlna nebo bambus. To však neznamená, že kalhotky z jiných materiálů jsou špatné - lze je nosit bez obav, ale zkrátka méně často. Lékaři doporučují, aby se modely ušité z neprodyšných materiálů nechávaly pouze pro zvláštní příležitosti.

Klasické kalhotky u MissiSleepy

U MissiSleepy najdete rozsáhlou kolekci pohodlných a kvalitních dámských kalhotek. Dali jsme si záležet na tom, abychom nabídli širokou škálu kalhotek - jsou k dispozici v mnoha barvách, střizích a od mnoha výrobců. Většina z nich je od polských značek, ale najdete zde i kalhotky od světových gigantů. Velkou část dostupných kalhotek lze kombinovat do souprav s kolekcí podprsenek MissiSleepy. Pokud rádi nosíte spodní prádlo ""na míru"", určitě je vyzkoušejte!

Co můžete očekávat od dámských kalhotek v naší nabídce? Tato kolekce se mění v závislosti na trendech a nejnovějších návrzích výrobců. Prakticky vždy jsou však v nabídce klasické, každodenní kalhotky. Jedná se o modely bez ozdob, ideální pro jakoukoli aktivitu. Očekávat můžete také krajkové kalhotky nebo jiné smyslné modely, které jemně zdůrazňují ženské půvaby. Kromě toho jsou poměrně často v nabídce také kalhotky sportovního střihu, a to i takové, které jsou navrženy tak, aby odváděly vlhkost. Abyste tedy byli v obraze a nic vám neuniklo, pravidelně kontrolujte naši kolekci! Určitě v ní najdete takové kalhotky, jaké hledáte.

Přečtěte si více

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 1500 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem