Dámské tepláky

Filtrovat podle:

Seřadit

Seřadit

Kategorie

Kategorie
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Značka

Značka
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Velikost

Velikost
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

152 produkty

z

5

Dámské tepláky

Tepláky měly svůj debut jako sportovní oblečení, ale dnes se častěji používají jako pohodlné oblečení na doma nebo například na procházku. Jsou nepostradatelné pro každodenní aktivity. Jsou velmi pohodlné, neomezují v pohybu a v posledních letech se dokonce staly velmi stylové. Teplákové soupravy z ortodoxního materiálu již dávno vyšly z módy. Nahradily je pohodlné, vkusné komplety z materiálů, jako je bavlna nebo viskóza. Vůbec se nepodobají soupravám, na které jsme byli zvyklí v 90. letech. Nyní dámské tepláky kombinují módu s pohodlím! Tyto typy souprav najdete v našem obchodě.

Kolekce dámských tepláků MissiSleepy se skládá jak z kompletních souprav, tak z jednotlivých kusů (kalhoty, mikiny, topy a trička). Můžete si tedy koupit kompletní soupravu nebo... si ji sestavit sami! Téměř všechny dostupné teplákové soupravy jsou navíc polské. Vyrábějí je polští výrobci, se kterými trvale spolupracujeme a kteří jsou známí pro svoji vysokou kvalitu. Každý model dámských tepláků v našem obchodě se vyznačuje důrazem na detail, odolností a atraktivním designem. Kromě poutavých souprav s neobvyklými vzory jsou v nabídce také klasické modely - tradiční trička, mikiny nebo kalhoty. Doporučujeme zejména třídílnou soupravu. Jedná se o plně kompletní dámskou teplákovou soupravu, která se skládá z mikiny, kalhot a trička. Hodí se prakticky na každé roční období a může být také skvělým nápadem na dárek.

Před výběrem vysněné teplákové soupravy vám doporučujeme pečlivě zkontrolovat tabulku velikostí. Najdete ji na každé stránce produktu. A pokud budete mít s nalezením správné velikosti problémy, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy.

Které dámské tepláky se vyplatí koupit?

Vzhledem k tomu, že se dámské tepláky staly v posledních několika sezónách velmi módní, je výběr vzorů a střihů velmi široký. Je velmi snadné se v tom ztratit a koupit si soupravu, která nesplňuje vaše představy. Které tepláky se tedy vyplatí koupit? Určitě se vždy bude hodit klasická souprava - bez zbytečných ozdob, v tlumených barvách. Taková souprava je velmi univerzální, takže ji lze využít jak jako stylové oblečení na doma, tak na trénink nebo rychlý nákup. Dámám, které hledají něco originálnějšího, doporučujeme teplákové soupravy s originálním střihem, např. imitující tzv. harémky, nebo v živých barvách. Za pozornost stojí také teplákové soupravy, které dobře fungují i jako dámská pyžama.

Přečtěte si více

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 999 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem