Pánské župany

Filtrovat podle:

Seřadit

Seřadit

Značka

Značka
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Velikost

Velikost
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Materiál

Materiál
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

70 produkty

z

2

Pánské župany

Voda kapající na dlaždičky? Zima po každé koupeli? Vlhké pyžamo? Všem těmto problémům lze snadno zabránit nošením pohodlného, kvalitního pánského županu. Je to opravdu důležitý doplněk pánského šatníku, i když jeho výhody nejsou každému stále jasné. Přitom decentní župan poskytuje maximální pohodlí nejen hned po koupeli či sprše, ale i každý den. Příjemně zahalí tělo, absorbuje zbytky vlhkosti, poskytne teplo. Bude fungovat jak v létě, tak v zimě. Každý muž, který ocení pohodlí by měl mít alespoň jeden takový model. Napovíme vám, že tyto doporučené, praktické pánské župany najdete v nabídce MissiSleepy. Jedná se o kolekce od prověřených, převážně polských výrobců, takže jejich kvalitě a stylu můžete věřit.

Podle odborníků a skutečných domácích peciválů, by každý muž měl mít alespoň dva pánské župany. Jeden tlustý a teplý, případně s kapucí na chladnější večery. Druhý - o něco tenčí a kratší na pozdní jarní a letní rána. V případě prvního typu stojí za to věnovat zvláštní pozornost modelům vyrobeným z polyesteru. Je to materiál, který s ideálně hodí pro župany, jelikož má nejlepší hygroskopické a tepelně izolační vlastnosti. Zahřeje vás i ve velmi chladných nocích. Naopak pánské župany pro teplé večery by měly být vyrobeny z prodyšných vláken, např. bavlny. Díky tomu poskytnou odpovídající tepelný komfort, pokožku zahalí a absorbují zbytky vlhkosti po koupání. Nezapomeňte, že župany na zimu by měly být o něco delší, například po lýtka. Ty jarní a letní mohou být výrazně kratší, postačí třeba do půli stehen. Při výběru pánských županů je také důležité věnovat pozornost typu střihu. Nejpohodlnější jsou modely klasického střihu, tedy ty se zavazováním v pase. Poskytují velkou volnost pohybu a neotevírají se bez kontroly uživatele. Doporučují se i nejrůznější druhy kapes, které jsou praktickým doplňkem. Pánské župany totiž často slouží jako domácí oblečení, takže telefon nebo ovladač schováte do kapsy a budete mít potřebné věci neustále po ruce. Dalším plusem dobrého výrobku je také kapuce. Pokud máte tendenci vycházet ze sprchy s mokrou hlavou, je pro vás řešením pánský župan s kapucí.

Nezapomeňte také, že župany jsou skvělým tipem na dárek pro milovanou osobu. Vysoce kvalitní modely budou sloužit roky a neustále majiteli připomínat, že vám záleží na jeho pohodlí.

Přečtěte si více

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 1500 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem