Dámská pyžama

Filtrovat podle:

Seřadit

Seřadit

Kategorie

Kategorie
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Značka

Značka
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Velikost

Velikost
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

751 produkty

z

21

Dámská pyžama

Dámské pyžamo

Jak si vylepšit spánek aby byl ještě příjemnější než doteď? V chladných ránech a večerech, tento účel jistě splní výrobky, které nás příjemně zahřejí. Do této skupiny bezesporu patří dámské pyžamo. Správně zvolený model bude mít vliv na zdravý a pohodlný spánek, který nepochybně zlepší naši každodenní pohodu. Pohodlné a levné dámské pyžamo najdete v internetovém obchodě Missisleepy.

Dámské pyžamo - styl a pohodlí

V dámském šatníku rozhodně nemůžete postrádat pyžamo, jehož střih bude jak pohodlný a praktický, tak i stylový. Dávno víme, že ženy rády pečují o svůj vzhled. Kdo říká, že noční prádlo musí být klasické a nezajímavé? V Missisleepy tento mýt vyvracíme a dokazujeme, že noční prádlo může být stylové i pohodlné. V naší nabídce najdete ideální pyžamo, které bezpochyby splní vaše nejodvážnější očekávání. Vsaďte na dámské noční prádlo, které příjemně přilne k vašemu tělu a dokonale vás připraví na každodenní výzvy.

Jak vybrat perfektní pyžamo?

Pohodlné pyžamo je velmi důležitým faktorem, který výrazně ovlivňuje komfort našeho spánku. Jak si tedy vybrat perfektní pyžamo? Je třeba zvážit několik aspektů. V první řadě by pyžamo, jako každý jiný outfit, mělo mít správnou velikost, přiměřenou našemu tělu. V případě pyžama, vsaďte na mírně volnější střihy - poskytnou vám volnost a zajistí pohodlný pohyb. V Missisleepy moc dobře víme, že ženy nejvíc ocení právě pohodlné dámské pyžamo. Nezapomněli jsme o něčem? Ano, nesmírně důležitá je také tkanina z které je pyžamo vyrobeno. Při výběru se proto řiďte vlastnostmi konkrétní tkaniny. V naší prodejně nabízíme kvalitní dámská pyžama z bavlny, viskózy, saténu, bambusu nebo polyesteru. Barva a vzor výrobku závisí na vašich individuálních preferencích – nejdůležitější je pro nás vaše spokojenost.

Dámské bavlněné pyžamo – opravdu se vyplatí?

Dobře zvolené pyžamo je nejen správně zvolená velikost a dokonalý střih, ale také materiál, ze kterého je výrobek vyroben. Materiál bude zodpovědný za komfort spánku, a stejně tak za to, zda se ráno probudíte odpočatí. Zvolte si proto pohodlný a vzdušný materiál, který vás nebude omezovat v pohybu během spánku. Bavlněné dámské pyžamo bude v tomto případě nejlepší volbou. Výrobky z bavlny budou také výborným řešením, např. v zimě. V kombinaci s přikrývkou nebo dekou vám zajistí požadovanou úroveň tepla. Bavlněné pyžamo je také ideální volbou pro lidi, kteří se potýkají s různými alergiemi. Jedná se o hypoalergenní tkaninu, která díky svým vlastnostem nezadržuje škodlivé alergeny na svém povrchu. Dámské bavlněné pyžamo vám navíc umožní pečovat o vaši hygienu – vzdušný materiál zabraňuje nežádoucímu pocení a udržuje odpovídající tělesnou teplotu. Tyto modely umožní každé ženě cítit se ve své kůži pohodlně, což bude mít příznivý vliv na komfort a kvalitu spánku.

Dámské saténové pyžamo - základ smyslné elegance

Sníte o sexy pyžamu, vyrobeném z příjemného na dotek materiálu? V tom případě vám saténové noční prádlo nepochybně zakotví v srdci! Dámské saténové pyžamo je výrobek určený pro jemnou ženskou pokožku. S ním se můžete cítit pohodlně a sexy. Smyslný střih v kombinaci s jemnou a na dotek příjemnou tkaninou udělá z noci a rána vaši oblíbenou denní dobu. Bojíte se, že smyslný saténový outfit bude v noci nepohodlný? Zcela zbytečné! Tento materiál je extrémně měkký a vzdušný. Díky tomu může pokožka volně dýchat a vy si můžete užívat krásný vzhled – i v noci. Pohodlné a sexy noční prádlo ve vaší oblíbené barvě, je proto dokonalým receptem na zdravý a pohodlný spánek. Záleží jen na vás, jestli se necháte zlákat. Jsme si jisti, že tento smyslný a pohodlný návrh si přeci jen najde místo ve vašem šatníku! A co víc, v Missisleepy najdete mimořádně atraktivní ceny. Naše levná pyžama jsou luxus, který si můžete dovolit!

Pyžamo s ramínky - ideální volba na léto

Mezi dámskými pyžamy dostupnými v naší nabídce najdete celou řadu modelů, které skvěle poslouží během změn ročních období. V bohatství vzorů a barev si každá žena najde střih šitý na míru jejím individuálním preferencím. A co víc, v Missisleepy máme výrobky, které jsou dokonale přizpůsobené konkrétnímu ročnímu období – také na léto. V teplých ranních a horkých nočních hodinách budou ideální volbou dámská pyžama na ramínka. Soupravy s kraťasy jsou jako stvořené pro letní teploty – čas, který strávíme v ložnici, již nebude utrpením. Tričko s ramínky v kombinaci s kraťasy zajistí zdravý a klidný spánek bez nepříjemného pocitu letního vedra.

Soupravy s dlouhým rukávem jsou skvělou volbou pro mrazivé období

Chcete se připravit na zimní teploty? Nebo možná patříte do skupiny tzv. zmrzlíků? Bez ohledu na to, jaký je váš pravý důvod, v Missisleepy vám rádi pomůžeme! Mezi dámskými pyžamy nabízíme sety s dlouhým rukávem a dlouhými kalhotami - perfektní do nízkých teplot a neustálý pocit chladu. Pohodlné pyžamo, vybavené dlouhými kalhotami, je absolutní nutností pro každou zimní noc. Tyto modely vám umožní překonat nepříznivé podmínky a zajistí pohodlný spánek i v třeskutých mrazech. Dobrým řešením pro toto období bude i dámské bavlněné pyžamo. Materiál šetrný k pokožce zahalí vaše tělo jako vaše oblíbená deka. Široký výběr vzorů a barev zaručí výběr šitý na míru vašim individuálním preferencím.

Přečtěte si více

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 999 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem