Podprsenky

Filtrovat podle:

Seřadit

Seřadit

Kategorie

Kategorie
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Značka

Značka
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

Velikost

Velikost
Vybrané filtry: 0
Nebyly nalezeny žádné odpovídající filtry

580 produkty

80D 85D 90D 95D 70E 80E 85E 90E 95E 65F 70F 80F 85F 90F 95F 70G 75G 80G 85G 90G 95G 65H 70H 75H 80H 85H 90H 95H 65I 70I 80I 85I 90I 70J 80J 85J 90J 70K 75K 85K 70L 80L
Novinka

z

17

Podprsenky

Každá žena by se ve svém těle měla cítit sebejistě. Základem pocitu sebejistoty je v tomto případě dobře zvolená podprsenka. Správně zvolený model, který se přesně přizpůsobí velikosti a tvaru poprsí, a nenápadně zdůrazní ženské poprsí. Díky tomu bude mít každá žena šanci cítit se krásná a atraktivní. V internetovém obchodě Missisleepy nabízíme rozmanité modely a velikosti podprsenek, díky kterým zcela jistě najdete podprsenku, kterou zařadíte do vašeho šatníku.

Měkké podprsenky - pro koho budou nejlepší?

Ideálně zvolená podprsenka vám zajistí pohodlí a komfort, které budou neodmyslitelnou součástí každodenního života každé ženy. Výběr správného modelu spodního prádla však není vždy lehkým úkolem. Zvláštní výzvou bude zcela jistě velké poprsí. Hlavním aspektem pro výběr podprsenky zde bude možnost ulevit páteři. Tímto způsobem se postaráme nejen o krásný vzhled, ale také o naše zdraví. V sortimentu Missisleepy nabízíme modely, které budou ideální pro větší velikosti ženského poprsí. Absolutním bestsellerem jsou v tomto kontextu měkké podprsenky s bočními kosticemi. Podprsenky typu “soft” jsou velmi pohodlné, díky čemuž jsou vhodné pro každodenní nošení, pod jakýkoli typ oblečení. Budou také vhodné pro ženy, které mají v oblibě nošení šatů. Toto spodní prádlo dodá vašemu poprsí dokonalý tvar a velké poprsí již nebude vašim problémem. V Missisleepy se rádi postaráme o to, aby se každá žena mohla cítit krásná a sexy.

Větší poprsí – jakou podprsenku vybrat?

Dámské podprsenky dostupné v nabídce Missisleepy jsou kusem spodního prádla, který je ideální pro každou ženu. Různorodé modely vám umožní výběr šitý na míru vašim individuálním potřebám a preferencím. Co dělat, když je naše poprsí trochu větší? Klíčovým slovem je dobře zvolená podprsenka. Garantuje nám každodenní pohodlí a komfort. Pozitivní vliv bude mít i na vaše sebevědomí a pohodu. Jaká podprsenka bude tedy pro velká prsa ta nejlepší? Jedním z možných řešení jsou již zmíněné měkké “soft”podprsenky s bočními kosticemi. Správně zvolená velikost dodá poprsí krásný tvar a umožní vytvarovat postavu. Měkké “soft”podprsenky nejsou jen jedinou dostupnou možností v Missisleepy. V našem sortimentu najdete i vycpané podprsenky s kosticí. Tyto modely dokonale zvednou vaše poprsí a poskytnou vám drahocenný pocit pohodlí. Máte-li větší poprsí, měli byste si dát pozor i na šířku ramínek. Je důležité, aby byly o něco širší než standardní. Pak budete mít jistotu, že vám budou poprsí perfektně držet.

Dámské podprsenky – záleží na velikosti košíčků?

Sníte o podprsence, která se dokonale přizpůsobí velikosti vašeho poprsí? Znamená to, že jste na pravém místě, protože v Missisleepy vám rádi pomůžeme vybrat podprsenku šitou na míru vašim individuálním potřebám. Dámské podprsenky jsou velmi vytříbeným typem výrobků. Při zvažování nákupu konkrétního modelu nezapomeňte o výběru správné velikosti. Pro správnou volbu si změřte obvod pod poprsím a vyberte si velikost, která odpovídá vašim mírám. Dalším velmi důležitým aspektem, kterému je třeba věnovat pozornost, je velikost košíčků. Právě velikost košíčků je nejdůležitější pro komfort z nošení výroku. V nabídce Missisleepy najdete podprsenky s menšími i většími košíčky. Nezapomeňte, že košíček nesmí být příliš malý - zvláště při výběru podprsenky pro ženy s větším poprsím. Nesprávně zvolená, příliš malá podprsenka může dokonce vést k deformaci tvaru prsou. Dejte svému tělu to co si zaslouží a vyberte si pohodlnou podprsenku, šitou na míru vašim nejskrytějším snům.

Krásné podprsenky ideální pro zvláštní příležitosti

Dámské podprsenky, které najdete v internetovém obchodě Missisleepy, vám dají nejen vysněnou úroveň pohodlí a komfortu, ale díky našim výrobkům se budete také cítit výjimečně a sexy. Smyslné podprsenky zdobené krajkou, nabízené v různých velikostech, se pro vás stanou oblíbeným kouskem vašeho šatníku. Dokonalou volbou budou černé a červené podprsenky. Odvážná smyslná barva a krásná krajka budou perfektním řešením pro zvláštní příležitosti. Pokud dáváte přednost něžnější atmosféře, pak bude dobrou volbou béžová podprsenka, která vaše tělo decentně ozdobí. Pro větší pocit sebevědomí můžete také vsadit na podprsenky typu push up, které odkryjí a zdůrazní vaše poprsí a ve vašem šatníku by prostě neměly chybět.

Dámské push-up podprsenky - co byste o nich měli vědět?

Dámské podprsenky, které nabízíme v internetovém obchodě Missisleepy, se vyznačují množstvím střihů, barev a velikostí. Díky tomu každá žena najde model, který bude ideálně vyhovovat jejím individuálním preferencím. Nevěříte? Pak si nenechte ujít tuto šanci a přesvědčte se na vlastní kůži! Nabízíme podprsenky vhodné nejen pro ženy s větším poprsím.Naše nabídka zahrnuje také podprsenky, které budou skvělou volbou pro ženy s menším poprsím. Bestsellerem v tomto případě jsou nepochybně push-up podprsenky. Dobře zvolená velikost košíčku udělá z push-up podprsenky vašeho nejlepšího přítele. Tento model je vybaven možností nastavení délky ramínek což Vám umožní dokonale zvýraznit i opravdu malé poprsí. Pamatujte, že push up je navržen tak, aby zdůraznil poprsí a je to materiál, který nějakým způsobem vyplňuje vnitřek košíčku, a právě pro to je tento typ podprsenky skvělým řešením pro ženy s menším poprsím. V případě větších prsou však situace vypadá trochu jinak - zde mnohem lépe poslouží měkké nebo kosticemi vyztužené podprsenky. Každá velikost poprsí by proto měla být klíčovým aspektem při nákupu podprsenek, které nás zajímají.

Bardotka - ideální volba pro šaty s hlubokými výstřihy

Zvláštní příležitosti vyžadují mimořádná řešení. Visí ve vašem šatníku spoustu šatů s hlubokými výstřihy, ale žádná z podprsenek vám je nedovolí nosit? Zřejmě jde o to, že klasická dámská podprsenka má košíčky, jejichž úkolem je zakrýt významnou část našich prsou. Pro každodenní nošení je toto řešení velmi pohodlné a poskytuje nám požadovaný komfort. Situace se však změní, když se na obzoru objeví halenky nebo šaty s hlubokými výstřihy, podprsenka vyčnívá nad materiál oblečení, což dává nežádoucí a ne příliš estetický efekt. Jak to vyřešit? Ideálním modelem, který je v této dědině absolutním bestsellerem, je bardotka. Bardotka je podprsenka bez ramínek, se kterou se budete ve večerní kreaci cítit mimořádně sebevědomě a přitažlivě. A co víc, tento produkt je k dispozici v různých velikostech a stylech, takže každá žena pro sebe najde ten pravý model. Za zmínku zcela jistě stojí, že nabídka Missisleepy zahrnuje také dámské push-up podprsenky bez ramínek. Poprsí pěkně zdůrazní a umožní vám obléci jakýkoli kreaci.

Podprsenky pro maminky – vsaďte na stylovou funkčnost

Jste na začátku dobrodružství s mateřstvím a zajímá vás, jaké spodní prádlo bude pro vás nejlepší? V této situaci doporučujeme vsadit na pohodlné a funkční modely. A co řeknete kombinaci pohodlí s dobrým stylem? V Missisleepy je to možné! Naše nabídka zahrnuje výrobky určené pro čerstvé maminky.Ideální budou samozřejmě podprsenky pro kojící matky. Vyznačují se speciálním designem, který vám umožní rychlé a snadné sejmutí košíčku. Díky tomu ušetříte spoustu drahocenného času, který byste jinak museli věnovat svlékání podprsenky. Kojící podprsenky jsou většinou polovyztužené modely s kosticemi, které dokonale podpoří každé ženské poprsí. Tyto podprsenky jsou navíc velmi smyslné a stylové, což vám umožní cítit se krásně ve svém vlastním těle. Široký výběr podprsenek v různých velikostech a barvách najdete u Missisleepy, věříme, že najdete ten pravý model pro vás.

Přečtěte si více

Newsletter

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup

Doručení zdarma

Doručení zdarma

Při nákupu nad 999 Kč

Rychlé dodání

Rychlé dodání

Zásilky odesíláme do 24 hodin

Vrácení zboží

Vrácení zboží

Máte možnost vrácení zboží do 14 dnů

Způsob platby

Způsob platby

Platba na dobírku, kartou nebo bankovním převodem